LSI Cambridge’s Garden Transformation

LSI Cambridge was delighted to finally complete the renovations to the garden this month, a project that has made a real difference to the students and staff of the school.

Over the past three months, we have cleared away an old building at the back of the garden and replaced it with a brand new office and library – a beautiful, purpose built space for students to self study in a peaceful, comfortable and relaxing atmosphere.

At the same time, we have increased the social space in the garden, removing an area of old scrub and bushes and replacing it with a beautiful wooden deck, where the students can socialize and chat at lunchtimes and after school and where we will be holding more and more of our world famous barbeque parties!

Cambridge garden before

Cambridge garden before

New Cambridge garden deck

New Cambridge garden deck

The new deck area for BBQs

The new deck area for BBQs

This part of the garden was used for bike storage

This part of the garden was used for bike storage

Now it's a beautiful new study space for students

Now it’s a beautiful new study space for students

And after!

And after!

And how did we manage all of this? The power of Ali and Agnes…

Ali and Agnes getting their hands dirty!

Ali and Agnes getting their hands dirty!

 

 

 

 

 

 

 

 

Come and visit us at LSI Cambridge and see the improvements for yourself!

Tags:

Comments are closed.